Dance Me – Musikk av Leonard Cohen (CA)

2023 / Norway

Next Step AS presenterer
DANCE ME – MUSIKK AV LEONARD COHEN
// Andonis Foniadakis, Annabelle Lopez Ochoa, Ihsan Rustem

Upcoming shows 2023;

Dance Me – Music av Leonard Cohen er en eksklusiv kreasjon inspirert av det rike og dype arbeidet til den Montreal-baserte poeten, artisten og låtskriveren Leonard Cohen. Godkjent av Cohen i løpet av hans levetid, og under kunstnerisk ledelse av Louis Robitaille og dramaturgien til Eric Jean, fremkaller denne medrivende hyllest til den berømte artisten de store eksistenssyklusene i fem sesonger, som beskrevet i Cohens dypt reflekterende musikk og dikt.

Tre internasjonalt anerkjente koreografer – Andonis Foniadakis, Annabelle Lopez Ochoa og Ihsan Rustem – ble betrodd å sette bevegelse til Cohens legendariske sanger. Deres mektige og dype koreografiske verden som reflekterer Cohens enestående verk, bringes til live av selskapets 14 artister. Omgitt av et team av berømte designere, kombinerer Dance Me kraftige sceniske, visuelle, musikalske, dramaturgiske og koreografiske elementer som hyller en av Montreals største ambassadører. Dans, musikk, lyssetting, scenografi og videografi samles i dette uforglemmelige showet, som Ballet Jazz Montréal har fått eksklusive danserettigheter for i fem år.

“Dance Me – Musikk av Leonard Cohen er smart, skråstilt og erfaringsbasert. Det skyller over deg som en dusj av sang og tanke. Det hører hjemme i pantheonet av kanadiske danseskatter.» — Paula Citron, Ludwig van Toronto – Toronto, CA

Ballets Jazz Montréal vil gjerne takke fru Judy Bronfman for hennes dyrebare støtte under opprettelsen av showet.